Monipuolisesti palveleva kenkäkauppa Eurassa

JR-kenkä Vinho on perinteinen koko perheen kenkäkauppa. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua kaikissa kenkiin liittyvissä asioissa. Liikkeemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Euran keskustassa.

Laajasta valikoimastamme löytyy mieluisia vaihtoehtoja kaikenikäisille. Etsitpä kenkiä juhlaan tai vapaa-aikaan, kenkäkaupassamme on mistä valita. Meillä on kattava valikoima tuotteita useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä. Myymme myös laukkuja, käsineitä, vöitä ja kenkienhoitotuotteita. Tutustu tarkemmin kenkävalikoimaan  ja muihin tuotteisiin!

Suutari- ja kaiverruspalvelu

Voit tuoda kenkäsi korjattavaksi meille, sillä toimitamme suutarityöt Raumalle Potkurin Avain & Suutarille. Yhteistyökumppanimme Tmi JJ Koivisto Kiukaisissa tekee toiveidesi mukaiset kylttien laserkaiverrukset.

Tervetuloa kenkäostoksille!

JR-kenkä Vinho on perheyritys, joka on toiminut jo yli 70 vuoden ajan kolmannessa sukupolvessa. Hyvä ja asiakaslähtöinen palvelu yhdistettynä kattavaan tuotevalikoimaan houkuttelevat kenkäkauppaamme asiakkaita kauempaakin. Ota yhteyttä ja tervetuloa kenkäostoksille!

Aukioloajat

ma–to 9–17
pe 9–17.30
la 9–14

Yhteistyökumppanit

T:mi J.J. Koivisto: laserkaiverrusta, postilaatikkokilvet, talonumerot ym.

Potkurin Avain & Suutari: suutaripalvelut

Avain & suutari

Suosittele meitä